Pressmeddelande
Från (None)
2008-08-22 08:30


Folktandvården på högskoleturné i Borås och Göteborg


Så här i slutet på sommaren strömmar nya studenter till högskolor och universitet i Västra Götaland. Många studenter flyttar inför studierna och det blir ofta inte av att söka en tandläkare på den nya bostadsorten. Många gånger sker flytten vid den ålder då man går över från fri barn- och ungdomstandvård till vuxentandvård. Folktandvården vill, genom att finnas med på de mässor som anordnas för att välkomna de nya studenterna, uppmärksamma dem på vikten av att sköta sina tänder och att ha en regelbunden tandläkarkontakt.

Folktandvården Västra Götaland kommer att finnas på Högskolan i Borås den 25 augusti för att bland annat informera om möjligheten att teckna frisktandvårdsavtal vid någon av folktandvårdens kliniker i Borås. Den 26 augusti finns vi på Chalmers Campus Johanneberg och den 27 augusti på Chalmers Campus Lindholmen.

Frisktandvård innebär att patienten tecknar ett avtal för kontinuerlig bastandvård till ett fast pris i tre år. Patienten betalar från  45 kronor per månad beroende på tändernas skick. I avtalet ingår regelbunden bastandvård, men också ett skräddarsytt program för personlig egenvård.

 



Kontaktperson: Kristina Stålberg,informatör, telefon 0709-31 48 02


Läs meddelandet som PDF