Pressmeddelande
Från NU-sjukvården
2007-11-27 14:00


Inbjudan till presskonferens

Styrelsemöte ang ny arbetsfördelning i NU-sjukvården


Vid styrelsens sammanträde den 29 november finns ett ärende angående det förslag till ny arbetsfördelning mellan Näl och Uddevalla sjukhus som presenterades vid en presskonferens den 12 november. I samband med styrelsemötet bjuds representanter för pressen in för att ta del av och få kommentarer kring styrelsens beslut.

Torsdag 29 november kl 15:00 är ni välkomna till Hotell Swania i Trollhättan. Vid presskonferensen deltar styrelsens ordförande Britt-Marie Andrén Karlsson, vice ordförande Peter Spjuth samt ev andra ledamöter av styrelsen. Även sjukhusdirektör Sten Axelsson och medicinsk utvecklingsstrateg Peter Daneryd närvarar vid presskonferensen.

Förslaget till ny arbetsfördelning i NU-sjukvården är en följd av det inriktningsbeslut som NU-sjukvården fattade i våras och en del i ett större utvecklingsarbete kallat Vård 2010. Syftet är att skapa bättre förutsättningar att möta utmaningarna som verksamheten står inför. I förslaget till arbetsfördelningen har ett av målen varit att stärka områdena medicin och kirurgi så att NU-sjukvården kan förbättra omhändertagandet av de stora flödena av svårt sjuka patienter som vårdas inom dessa specialiteter.



Kontaktperson: Vivian Komstadius, informatör, tfn 0730-606077


Läs meddelandet som PDF