Pressmeddelande
Från NU-sjukvården
2009-09-01 15:00


Pressinbjudan

Välkommen till byggstarten för den nya ögonkliniken.


NU-sjukvårdens nya, sammanslagna ögonklinik får sina lokaler på Uddevalla sjukhus. Ombyggnaden är det största enskilda byggprojektet inom Vård 2010. Upphandlingen har skett separat, är nu avslutad och bygget kan därmed inledas. Den nya ögonkliniken räknar med att ta sina ombyggda lokaler i anspråk successivt fram till maj 2010, då allt ska stå klart.

Mer information kring ögonklinikens nya arbetssätt och lokaler. Byggnationen, arbetstillfällen och kostnader redovisas för medierna på en presskonferens torsdagen den 3 september kl 11.00, Uddevalla sjukhus, ögonkliniken, hus B, plan 8. På plats finns då representanter för NU-sjukvården, Västfastigheter, arkitekt och byggentreprenör.

Efter genomgången finns det möjlighet att fortsätta samtalet över lunchen i personalmatsalen på Uddevalla sjukhus. Var och en betalar själv. Samtidigt erbjuder vi tillfälle att fotografera pågående byggverksamhet i anslutning till ögonkliniken.

Är du inte säker på att du hittar? I så fall kan vi mötas i sjukhusets entré kl 10.55 så åker vi upp tillsammans. Hör gärna av er i förväg kring detta!



Kontaktperson: Ingegerd Hedén, informatör, tfn 070-2551211


Läs meddelandet som PDF