Pressmeddelande
Från NU-sjukvården
2011-10-05 13:00


Välkommen till invigningen av Hudverksamhetens nya lokaler på Uddevalla sjukhus den 7 oktober


Strax innan sommaren flyttade NU-sjukvårdens hudverksamhet, vilken omfattar hudmottagning och ljusbehandling, till sina nya lokaler på Uddevalla sjukhus. Flytten var ett led i arbetet med Vård 2010 där delprojekt Hud utgjorde ett av de sista delprojekten. Efter en överföring av hudverksamhetens öppenvårdsmottagning på NÄL, samlades all verksamhet på Uddevalla sjukhus i temporära lokaler för drygt 2 år sedan.
Hudverksamhetens nya lokaler innebär ett stort lyft för verksamheten som nu har fått större möjligheter till teamarbete, flexibel bemanning, kortare avstånd och därmed bättre överblick. Hudverksamheten har nu bättre möjligheter att tillgodose patienternas önskemål om tider och kan även erbjuda dem en samlad kompetens. 

Fredagen den 7/10 mellan kl 13.00-15.00 hälsas media välkommen till Hudverksamheten som då visar upp sin verksamhet och de nya lokalerna.

Klockan 13.00 invigs lokalerna av Gunilla Cederbom, verksamhetschef för Specialistmedicinkliniken. Efter invigningsceremonin bjuds det på rundvandring i lokalerna.

Så hittar du till Hudverksamheten på Uddevalla sjukhus:

Från infarten till sjukhusområdet, fortsätt rakt fram, förbi huvudbyggnaden. Tag första gatan till höger. Hudverksamhetens lokaler finns på plan 01 i byggnaden på vänster sida av gatan, ingång J. För karta över sjukhusområdet, se Hitta i NU, välj mottagning, Uddevalla sjukhus och ange Hudmottagningen.

Välkomna!



Kontaktperson: Gunilla Cederbom, verksamhetschef Specialistmedicinkliniken, tel 0702-46 14 51
Maria Arup, informatör, tel 0761-13 22 77


Läs meddelandet som PDF