Pressmeddelande
Från Primärvården FyrBoDal
2007-06-01 08:00


"En fantastisk förebild"

Suzanne Londré - årets handledare för ST-läkarna


Suzanne Londré, distriktsläkare och verksamhetschef på Vårdcentralen Ljungskile, har utsetts till årets handledare för ST-läkarna i Fyrbodalområdet.

Det är SYLF - Sveriges Yngre Läkarförening - som utsett Suzanne efter nomineringar från ST-läkarna i primärvården och länssjukvården i Fyrbodalområdet.

Så här lyder den motivering som fick SYLF att fatta sitt beslut: "Suzanne har varit en fantastisk förebild som mycket kompetent, erfaren distriktsläkare med hjärta och blick för allmänläkarens åtaganden. Hon har genom åren visat respekt och uppmuntran för ST-läkarens svårigheter som för en erfaren specialist kan framstå som självklart och banalt. Hennes guidning genom yrket har inte bara framhävt medicinsk klinik och praxis utan även kunskap inom ledning, ekonomi och primärvårdens organisation. Tiden hon ger är generös, fokuserad och genomsyras av värme och kamratskap. För hennes aldrig sviktande engagemang och vägledning genom distriktsläkarens vitt spännande vardag nomineras Suzanne Londré till årets handledarpris".



Kontaktperson: Sarah Jevrém, ordförande i SYLF Nordvästra Götaland, telefon 0709-74 76 57


Läs meddelandet som PDF