Pressmeddelande
Från (None)
2008-02-07 10:00


Processchef utsedd vid Södra Älvsborgs Sjukhus


Tjänsten som processchef vid SÄS har nu tillsats. Den nye processchefen blir Lise-Lotte Risö Bergerlind, som sedan drygt 7 år är chef för området Psykiatriska specialiteter vid sjukhuset.

Sjukhusdirektör Ingela Tuvegran säger att det är med stor glädje och tillförsikt hon utsett Lise-Lotte Risö Bergerlind till tjänsten. Inom psykiatrin och som medlem i sjukhusledningen har Lise-Lotte med stor energi och konsekvens i sitt arbete utgått ifrån patientens perspektiv. I befattningen som processchef får Lise-Lotte ett övergripande ansvar för sjukhusets processarbete, blir chef för de processägare som successivt tillsätts och deltar som medlem i sjukhusledningen i sjukhusets strategiska ledning.

Lise-Lotte Risö Bergerlind framhåller att hon ser fram emot den nya befattningen som innehåller nya, spännande utmaningar. Tiden som områdeschef inom psykiatrin har varit både rolig och givande. Hon får nu tillfälle att gå in i ett delvis nytt område och kommer där att få stor nytta av erfarenheterna från sin tidigare uppgift.

Övergången till den nya tjänsten sker först när ny områdeschef utsetts för Psykiatriska specialiteter.



Kontaktperson: Sjukhusdirektör Ingela Tuvegran, tfn 070-588 99 68
Processchef Lise-Lotte Risö Bergerling, tfn 070-854 02 95 Informationschef Björn Gustafsson, tfn 070-518 11 65


Läs meddelandet som PDF