Pressmeddelande
Från Tvätteriet Alingsås
2006-06-15 10:00


Mycket att göra på Tvätteriet Alingsås även under sommaren

100 ungdomar har fått sommarjobb


Tvätteriet Alingsås har anställt 100 ungdomar på sommarjobb i år.  Så många sommarvikarier har man aldrig haft tidigare.

- Vi behöver den här förstärkningen under semestertider eftersom vi har väldigt mycket att göra, berättar Hans-Åke Johansson som är tvätteriets marknadschef.

- 40 av dem som fått sommarjobb har varit hos oss tidigare. De övriga 60 har ingen erfarenhet av att arbeta med tvätt- och textilservice, så de får utbildning av oss innan de kör igång, säger Hans-Åke Johansson.

- Jag tror att detta nog kan vara lite ”bingo” för ungdomarna i Alingsås. Nu har många av dem fått chansen att arbeta på hemmaplan under 5 - 6 veckor.

Att beläggningen på Tvätteriet Alingsås är hög beror på flera saker. Man har många kunder som köper mycket tvätt- och textiltjänster. En hygienkampanj i sjukvården i Västra Götaland har satt sina spår och bland annat ökat beställningarna av varor ur tvätteriets bassortiment. Dessutom hjälper Tvätteriet Alingsås ett annat tvätteri som drabbades av brand tidigare i år.



Kontaktperson: Hans-Åke Johansson, Tvätteriet Alingsås 0322-66 98 21 eller 070-622 41 45.


Läs meddelandet som PDF