Pressmeddelande
Från Regionkansliet
2006-10-05 14:00


Prenumerera på nyheter från Västra Götalandsregionen


Du har tidigare visat intresse för att få pressmeddelanden från Västra Götalandsregionens olika verksamheter. Nu kan du välja exakt vad du vill ha.

I samband med att vi inför ett nytt verktyg för våra pressmeddelanden öppnar vi också möjligheten för dig att välja vilka verksamheter inom regionen du vill ha pressmeddelanden från.

Enbart redaktioner
Västra Götalandsregionens pressmeddelanden kommer framöver att endast skickas till redaktionernas e-postadresser för pressmeddelanden. Journalister, regionanställda, förtroendevalda och andra intresserade måste därför själva gå in på vår prenumerationssida för att anmäla till vilken e-postadress man vill ha pressmeddelanden och från vilka verksamheter.

Personligt urval
Västra Götalandsregionen är en stor organisation med mycket skilda verksamheter. Syftet med förändringen är att du som prenumerant enbart ska få information om det du är intresserad av och slippa de pressmeddelanden du inte vill ha.

Måste anmäla
Du måste alltså göra en aktiv handling. Gå till hemsidan för prenumerationer, registrera dig och kryssa i de verksamheter du vill ha pressmeddelanden från. Spara formuläret och sedan kommer du att få pressmeddelanden som stämmer med ditt urval. Skulle du vilja ha allt – kryssar du i alla rutor.

Kom ihåg ditt användarnamn och lösenord för att kunna göra ändringar i din prenumeration framöver.

Du är varmt välkommen att fortsätta prenumerera på pressmeddelanden från oss. Undrar du över något är du välkommen att kontakta mig, uppgifter nedan.

Adress för prenumeration…

Adress för att se nyheter: nyheter.vgregion.se


Hälsningar

Kjell Foss
Presschef

 



Kontaktperson: Kjell Foss, 0501-621 10 eller 0702-41 52 88.


Läs meddelandet som PDF