Pressmeddelande
Från Regionkansliet
2007-12-13 10:00


Nytt nummer av Regionmagasinet

Ett barn är fött


När ett nytt litet liv kommer till världen är det mycket som händer. De som blir föräldrar för första gången kan ha många funderingar om vilket stöd som finns att få och vart man kan vända sig för att få råd och hjälp. Inom Västra Götalandsregionens verksamheter finns svar på många av frågorna. När BVC-sköterskan Stina Kristersson började arbeta på ett barnhem i Dalsland 1928 fanns inte samma möjligheter. Hennes berättelse och många fler kan du läsa i  årets sista nummer av Regionmagasinet som delas ut i brevlådorna den 14 december.

Ladda ned RM nr 4-2007 

www.vgregion.se/regionmagasinet

......................................................................................................... 

Regionmagasinet (RM) är en tidning som delas ut till alla hushåll i Västra
Götaland fyra gånger om året. Kostnaden är cirka 2 kronor/tidning.
RM:s mål är bland annat att vara en ingång till - och en hjälp i - att orientera sig i regionen, både den administrativa och geografiska. Tidningen vill vara
nyttig och angelägen för läsarna/invånarna genom att orientera bland annat om regionens hälso- och sjukvård.
RM skriver dessutom om kultur, turism och utvecklingsfrågor. Ett annat mål är att vara tankeväckande genom att belysa aktuella samhällsfrågor i regionen, ge bakgrunder och förklara sammanhang. I den senaste SOM-undersökningen från Göteborgs universitet uppgav 36 procent av invånarna i Västra Götaland att de läste hela eller delar av RM.



Kontaktperson: Bettina Axelsson 0521-27 58 19


Läs meddelandet som PDF