Pressmeddelande
Från Regionkansliet
2015-02-03 12:00


Ny förvaltningschef till Hälsan och Stressmedicin


Till ny förvaltningschef för Hälsan och Stressmedicin har idag Mirko Ivanovic utsetts. Han kommer närmast från Bräckediakoni där han idag är chef för Bräckes primärvård med sex vårdcentraler. Mirko Ivanovic har också lång erfarenhet av företagshälsovård från Previa där han arbetat under 10 år.
 - Med Mirko Ivanovic får Hälsan och Stressmedicin en mycket erfaren chef som arbetat i många år med företagshälsovård och som dessutom är intresserad av att utveckla stressforskningen, säger Marina Olsson, personaldirektör i Västra Götalandsregionen. Han har dessutom varit en mycket uppskattad chef på hög nivå.

Mirko Ivanovic ser stora möjligheter skapa synergier mellan forskningen och företagshälsovården.

- Jag ser nu fram emot att öka samarbetet mellan företagsvården och stressforskningen och kunna säkerställa att den värdefulla forskningen som bedrivs på institutet för stressmedicin kommer fler tillgodo, säger Ivanovic.   Jag vill också öka kundnyttan i de tjänster som Hälsan och Stressmedicin levererar och på så sätt bidra till att Västra Götalandsregionen blir en ännu attraktivare arbetsgivare.

Mirko Ivanovic tillträder sin nya tjänst i maj.


 



Kontaktperson: Marina Olsson, personaldirektör 0706/305857


Läs meddelandet som PDF