Pressmeddelande
Från Regionkansliet
2012-03-26 10:00


Pressinbjudan – torsdag 29 mars

Forum Västra Götaland – är det goda livet för alla?


Den 29 mars hålls Forum Västra Götaland på Svenska Mässan i Göteborg. Årets tema är socialt hållbar utveckling. Press bjuds in för att lyssna på spännande seminarier, viktiga föredragningar och diskussioner mellan ledare från politiken, näringslivet, utbildningssektorn och från ideella organisationer. Observera att ackreditering behövs.

Forum Västra Götaland anordnas för tredje året. Det är en mötesplats för beslutsfattare inom kommuner, region, näringsliv, akademi och organisationer.

Tio seminarier, föredragningar av bland andra forskarna Joakim Palme och Susanne Alm samt rundabordssamtal med integrationsminister Erik Ullenhag (FP) är smakprov av vad dagen bjuder på.

Program:

Läs programmet på hemsidan och få en klarare bild av dagen och upplägget, vad som erbjuds och vad som är intressant för just dig. Temat, socialt hållbar utveckling är ett brett tema, klicka här för att få överblick

Vägbeskrivning:

Forum Västra Götaland hålls på Svenska Mässan i Göteborg. Klicka på länken för att få hjälp att hitta dit

Ackreditering:

Vilken del av dagen vill du delta i? Skaffa ackreditering i god tid för att få plats och möjlighet att ställa frågor till medverkande. Tid för frågor ges vid givna tillfällen under dagen.
För ackreditering:
Jonathan Neselrot, pressekreterare, Västra Götalandsregionen
0722-02 59 22
jonathan.neselrot@vgregion.se

Frågor om Forum Västra Götaland:
Maria Johansson, projektledare Forum Västra Götaland
maria.ve.johansson@vgregion.se
0707-23 23 87

Mats Granér, projektledare Forum Västra Götaland
Mats.graner@vgregion.se
0705-70 09 34



Kontaktperson: Se ovan


Läs meddelandet som PDF