Pressmeddelande
Från Koncernkontoret
2015-08-14 15:00


Ny servicedirektör i Västra Götalandsregionen


Thomas Front har utsetts till ny servicedirektör och chef för Regionservice. Han kommer senast från Coor Service Management, där han innehaft olika chefsbefattningar sedan 2007.

­– Thomas Front har mångårig erfarenhet både som ledare och affärsutvecklare i olika organisationer. Han har ett starkt fokus på samarbete och att utveckla sina medarbetare, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin.

Tidigare har Thomas Front varit verksam inom Volvo Cars AB, Celero Support AB och Coor Service Management.

– Thomas Front har gedigen kunskap om facility manamangent, det vill säga strategisk styrning av servicetjänster. Han vet hur man leder och levererar olika servicetjänster som skapar flexibilitet i verksamheten. Vi tror att det är denna typ av ledarskap som nu behövs, med de utmaningar som regionservice står inför – som genomförandet av en ny styrmodell och att bli en stark samarbetspartner med övriga verksamheter, säger ekonomidirektör Joakim Björck.

– Personligen ser jag fram emot att bli del av en verksamhet med tydlig samhällsnytta. I min nya roll vill jag lösa problem, vara en bra samarbetspartner till Regionservice kunder och bidra till utveckling av såväl verksamhet som medarbetare, säger Thomas Front.

Thomas Front tillträder senast 1 oktober och efterträder då Sten Axelsson som går i pension.



Kontaktperson: Ann-Sofi Lodin, regiondirektör 0706/321165
Joakim Björck, ekonomidirektör 0700-823578 Thomas Front, tillträdande servicedirektör 031-563916


Läs meddelandet som PDF